Pokličite nas: +386 41 217 443 Moj račun Košarica 00.00

Jurij Horvat

Jurij Horvat Romantic

Direktor  in lastnik podjetja, ter lastnik blagovne znamke Romantic

Irena Horvat

Irena Horvat Romantic

Jurijeva desna roka, skrbnica spletne prodaje in upravitelj socialnih medijev

Najina zgodba

“Coffee, sunsets, flowers, and kisses – the simple joys are the sweetest.”

Kam vam odplavajo misli, ko se do vas prikrade vonj vroče črne kave, in ko se, obdana s kremastopeno, prvič dotakne vaših ustnic?
Mene v šumeče ulice Ljubljane, kjer je se je prav zaradi nemirnih misli in goreče želje po pobegu iz vsakdana začela najina zgodba. Kdo bi takrat vedel, da bo Vegova – srednja šola za elektrotehniko in računalništvo  – tako usodno povezala dve povsem različni pa hkrati tako podobni duši. Sveže zaljubljena sva z Jurijem iskala življenjske resnice zunaj debelih šolskih zidov in tako sva namesto v razredu raje uživala v ukradenih trenutkih po skritih ljubljanskih kotičkih, se učila v sencah košatih tivolskih dreves in raziskovala opojne okuse mestnih kavarn.
Trenutki so postali meseci in leta 2002, ko sem bila še študentka, sva skočila v podjetniške vode, saj sva resnično potrebovala sredstva za preživetje. V najin svet sta namreč prišli najini prvi dve hčeri. Česva v kavi naša svobodo in rešitev že v srednješolskih letih, sva se nanjo oprla tudi zdaj. Kar naravno se je zgodilo, da sva se lotila zastopanja različni blagovnih znamk kave. In tako je najin mali   s. p. kmalu postal malo večji d. o. o. Najina družina pa se je vmes povečala še za dva člana. Še dve osebi, zaradi katerih je svet lepši, še dve novi sonci, s katerima skupaj ustvarjamo spomine.
Pa vendar v nobeni kavi, ki sva jo prodajala, nisva našla tiste čarovnije, ki naju je zbližala kot najstnika.
Ves čas sva hrepenela po popolni skodelici, po tisti, ki združuje, vrača spomine in navdihuje. Sva nepoboljšljiva romantika? Vsekakor! Zato sva leta 2015 ustvarila svojo blagovno znamko – Romantic, s katero želiva ustaviti čas in pričarati tisti popoln trenutek, ko je vse prav.
Toda popolnega trenutka ne prinese le prava mešanica kavnega zrnja. Za to čarovnijo je treba imeti znanje o pripravi tega črnega užitka, prave pripomočke, aparate in nenazadnje še ravno pravo skodelico. Da bi to dosegla, sva se lotila učenja. Tokrat z mnogo več veselja kot v srednji šoli: Jurij se je poglobil v kavo, jaz pa sem sprva zagrizla v računovodstvo in kasneje še v speciality kave in certifikate Specialty Coffee Association. Tokrat sva vedela, kaj hočeva.
Danes pri nas prav vse diši po kavi: družinsko stanovanje, pisarne in celo avtomobili – police v podjetju pa se šibijo od kavnih zrn, mlete kave, kafetjer, mlinčkov, aparatov in skodelic. In bolj kot diši, bolj sva zaljubljena v svojo misijo – prinašati čarobne trenutke, tako da vam pomagava pri izbiri kavnih mešanic, pripomočkov za pripravo kave in vam svetujeva, kako v skodelico natočiti črno,
opojno ljubezen, ki te ponese v nek drug svet. Svet, kot sva ga imela nekoč, ko sva mlada in brezskrbna zrla v oblake nad Tivolijem in sanjala o prihodnosti, spleteni iz popolnih trenutkov.

Dobrodošli pri naju!
Irena in Jurij

Delamo tudi zunaj Slovenije
0 +

Naše zastopnike najdete:

Hrvaška
Bosna in Hercegovina
Nemčija
Avstrija

 

 

Zadovoljne stranke
0 +

Zadovoljne stranke so naše glavno in edino bogastvo, skratka brez zadovoljnih strank nas ne bi bilo in le “ustvarjanje” novih zadovoljnih strank nam lahko zagotovi želeni napredek. Ker se tega dejstva zelo dobro zavedamo smo si zadali za cilj, da pri vsaki strank podamo 100% trud, energijo, čas, voljo, potrpežljivost, da bo strank na koncu zadovoljna. 

Let na tržišču
20

Že več kot 20 let smo tu za vas.

Podatki o podjetju:
Kamareta commerce d.o.o.

Kanižarica 41

8340 Črnomelj

Matična št.: 1533746000
ID številka za DDV: SI13024221, zavezanec za ddv: DA, Dejavnosti SKD:G46.370 – Trgovina na debelo s kavo, čajem, kakavom, začimbami
Srg 2002/00394, št. vložka068/10442600, Okrožno sodišče v NOVO MESTO, datum: 25.09.2002.

tel: 00 386 41 613 663

mail: info@romantic-espreso.com

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
PRIMERJAJ